Beste klanten,

Vanaf 27 april stop ik met werken en start mijn bevallingsverlof. Het is mijn bedoeling jullie zo goed mogelijk verder te helpen.

​Hierdoor gaan er enkele veranderingen doorgevoerd worden gedurende deze periode.

* Het salon zal GESLOTEN zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

* Mijn collega- schoonheidsspecialiste Bo zal de komende weken in het salon verder werken op VRIJDAG en ZATERDAG. Zij gaat jullie met de beste zorg verder helpen.

* De komende weken zitten deze twee dagen zo goed als vol. Indien er nog enkele plaatsjes vrij zijn, kan je deze terugvinden op de website via ons online reserveringssysteem. Vergeet zeker niet onder de naam Bo te kijken.

* De maanden mei, juni en juli zal ik telefonisch NIET bereikbaar zijn. Enkel voor dringende gevallen en annulaties kan je Bo (0492717481) bereiken en dit enkel op vrijdag en zaterdag!

* Laattijdige annulaties zullen voor 50% aangerekend worden. Ook kunnen wij niet garanderen dat wij een nieuwe afspraak voor u kunnen vastleggen deze periode. Hou hier zeker rekening mee.

* Ook kan er in de maanden mei juni en juli enkel CASH betaald worden.

* Het is mogelijk om producten gedurende deze periode aan te kopen MAAR we hebben een beperkte stock dus deze zal pas terug aangevuld worden vanaf AUGUSTUS.

* ​Zelf ben ik weer beschikbaar voor afspraken en vragen vanaf 5 augustus!​ Je kan nu wel al afspraken voor augustus bij me maken via de website.

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnen enkele weken!

Vriendelijke groeten

Julie