Mineral EXPRESS 30’ €35
Verfrissende express boost voor het gelaat met nadruk op reinigen, tonifiëren en exfoliëren met de Dode Zee-mineralen en Modder. (Reiniging, masker, nabehandeling)

Mineral OSMOTER RECHARGE 50’ €55
Deze verzorging vol actieve Dode zee mineralen hydrateert je gelaat en maakt je huid weer soepel.

Mineral REFRESHING 60’ €65
Reinigende behandeling voor elk huidtype die fijne lijntjes, zwarte puntjes en vermoeidheid gaat tegen gaan. Gebruik van het populaire "black peel off mask".

Mineral REVIVAL 60’ €65
Een extra huidverjongende gelaatsverzorging, gebaseerd op AHAVA’s gepatenteerde Extreme Complexe. Pakt rimpels aan en verbetert de stevigheid van de huid en haar textuur.

Mineral RENEWAL 60’ €70
De verzorging maakt de huid gladder, geeft deze een zachtere, jongere gloed en versterkt de huidbarrière tegen dagelijkse stressoren.

Mineral BRIGHTENING 60’ €75
Een diepe reiniging van de huid, gecombineerd met een ontzwellende oogverzorging met rozenkwarts. Een huidvernieuwende, egaliserende en verhelderende behandeling.

Mineral JADE DETOX 70’ €75
De AHAVA Mineral Radiance Detox treatment is een ontgiftende, zuiverende, kalmerende en herstellende behandeling. Uw huid krijgt een energieboost en stress en negatieve invloeden van buitenaf worden geneutraliseerd.

Mineral UPLIFT SKIN 75’ €90
Deze upliftende en verstevigende verzorging voorziet de huid van positieve energie. Fijne rimpels verminderen en de vorming van diepe rimpels wordt voorkomen terwijl de contouren worden verstevigd.

Mineral ENERGY MEN 60’ €75
Ervaar een intens verfrissende en hydraterende gelaatsverzorging, afgestemd op de noden van de mannenhuid.

TOTAL ZEN 75’ €90
Een moment voor jezelf. Total zen met de nodige verzorging voor je gelaat.
- Relaxerend voetbad
- Rugmassage met warme kastanje olie
- Uitgebreide gelaatsverzorging
- Warm verzorgend chocolade masker