De Apple of Sodom Treatment gaat een niveau hoger!

NIEUWS

De Apple of Sodom Treatment gaat een niveau hoger!

Dat de Apple of Sodom gelaatsverzorging een topper is, weten we al langer. Deze behandeling is dé luxe treatment voor jouw anti-age bestrijding. 

Een nieuwe revelatie binnen de anti-aging genaamd Apple of Sodom!

Weg met botox en giftige stoffen! Probeer eerst ons natuurlijk alternatief zonder naalden. De Apple of Sodom-lijn maakt gebruik van een vernieuwde technologie: Osmoter" en het krachtige extract van de Apple of Sodom-vrucht. Deze exclusieve,  rimpelbestrijdende biotechnologie helpt de huid de constante chronische ontstekingen, die de veroudering versnellen, te beheersen. 

MAAR WE GAAN NOG EEN STAPJE VERDER.
DEZE BEHANDELING WORDT VERRIJKT MET EEN CUPPING MASSAGE.


Een facial cuppingmassage  is de voornaamste manier om je dagelijks stress te verminderen, de massage een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Maar het grootste voordeel is wellicht het facelifteffect. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een versteviging van de huid en een verbetering van de rimpels. Daarnaast wordt ook het vocht onder je ogen afgedreven waardoor je wallen (indien ze veroorzaakt worden door je lymfestelsel) verminderen.


KORTOM, EEN GELAATSVERZORGING VAN EEN HOGER NIVEAU MET VERBLUFFENDE RESULTATEN.