JOUW CHECKLIST VOOR EEN EENVOUDIGE AVOND VERZORGINGSROUTINE.

NIEUWS

JOUW CHECKLIST VOOR EEN EENVOUDIGE AVOND VERZORGINGSROUTINE.

Meetings, kinderen, huishouden… Je kent het wel die drukke dagen. Je snakt naar die welverdiende nachtrust, maar eerst nog… 
je avond verzorgingsroutine!

Hoewel je op dat moment liever zo in je bed zou kruipen, sla je deze stap beter niet over.

Maar waarom is het nu zo belangrijk?
Tijdens je slaap neemt je huid namelijk de ingrediënten uit je verzorgingsproducten beter op omdat je huidcellen zich ‘s nachts sneller vernieuwen. Die extra aandacht en liefde ’s avonds heeft jouw huid dus echt wel nodig om er de volgende dag stralend uit te zien!

Wij hebben voor jou alvast een eenvoudige, maar effectieve checklist opgesteld die je helpt bij een goede avond verzorgingsroutine! Probeer het vanavond al uit!

Verwijder make-up en reinig je huid!

Het klinkt gemakkelijk en herkenbaar, maar ga nooit met make-up slapen! Een laag make-up vertraagt het proces van nieuwe huidcellen, waardoor huidveroudering en -irritatie kunnen optreden.


Er zitten bovendien chemische stoffen in die je talgklieren afsluiten met onzuiverheden tot gevolg. Ook talg en vuil van buitenaf worden dan verwijderd als je ‘s avonds je huid goed reinigt.

Breng na het reinigen een toner aan om je huid weer in balans te brengen! Heb je echt niet veel tijd of zin? Ga dan voor de All-in 1 Toning Cleanser of de Alpha -H Balancing Cleanser  die je huid reinigt, de make-up van je ogen verwijdert en je huidt tonifieert.

Tip: Haal je make-up al van je huid zodra je thuiskomt. Al 1 stap minder dat je ‘s avonds moet uitvoeren.

all in 1 toning cleanser


Serum voor je gelaat en je ogen.

Een serum bevat een hoge concentratie aan actieve werkstoffen en vormt de ideale basis voor de rest van je verzorging. De actieve ingrediënten van je nachtcrème zullen hierdoor beter opgenomen worden en zorgen voor een beter resultaat, zowel instant als op langere termijn.

Welk serum je kiest, hangt af van welk huidprobleem je wil aanpakken. Heb je last van pigmentvlekken, dan is het Vitamine B serum van Alpha-H een aanrader. Wil je werken op diepere rimpels, dan is de Dead Sea Crystal Osmoter™ X6  een goede optie voor jou!

Of ga voor een overnight Peeling met het Vitamine A serum van Alpha-H.

Vergeet je ogen niet! De huid onder je ogen is veel fragieler en vraagt daarom om een eigen, specifieke behandeling. Kies bijvoorbeeld voor de Dead Sea Osmoter™ Eye Concentrate , een oogserum dat voor een hydratatieboost zorgt en tekenen van veroudering tegen gaat.

Dead Sea Osmoter Eye Concentrate


Hydrateer!

Elk huidtype vraagt om hydratatie, ongeacht of je een droge, gecombineerde of vette huid hebt. Je huid heeft vocht nodig om soepel te blijven.
Een gedehydrateerde huid herken je bijvoorbeeld aan droogtelijntjes die je kan oplossen door voldoende water te drinken en door dagelijks te voeden met een hydraterende nachtcrème.

De  Uplift Night Cream helpt de huid en haar elasticiteit terug te winnen en droogtelijntjes op te lossen. ‘S nachts gaat je lichaam in herstelmodus, daarom is het belangrijk om een nachtcrème te kiezen die je huid helpt herstellen.

Heb je wat meer tijd? Breng dan af en toe een masker aan voordat je hydrateert of gebruik een hydraterend masker dat je overnight kan laten zitten.
 Een masker geeft enerzijds een ontspannend gevoel en zorgt anderzijds voor een diepere werking. Je ziet bovendien meteen resultaat! 

Uplift Day Cream

Veel succes met je avond verzorgingsroutine!.