Merken

 

Ahava

MERKEN

Ahava

AHAVA, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht in 1988 uit fascinatie voor de Dode Zee. Deze bron van mineralen vormt de basis voor de verouderingsvertragende huidverzorgingsproducten van AHAVA. Sindsdien is dit merk uitgegroeid tot dé ‘Dead Sea mineral beauty expert’. De kracht achter het volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.

Couleur Caramel

MERKEN

Couleur Caramel

Een natuurlijke en huidverzorgende make-up zonder schadelijke stoffen Couleur Caramel heeft een unieke en trendy natuurlijke make-up lijn. Met een ruime keus aan verschillende make-up producten in een groot assortiment kleuren. Couleur caramel make-up staat bekend om haar originaliteit in kleurenpalet. Er zijn alleen al meer dan 100 kleuren natuurlijke oogschaduw!

Crystal Clear

MERKEN

Crystal Clear

Crystal Clear Skincare biedt het ultieme in huidverjonging voor uw gelaat! Het succes van het Crystal Clear huidverzorgingsconcept, na de start in 1995, is te danken aan het feit dat het een verzorgingslijn is voor een groot aantal verschillende huidproblemen, gaande van de lijntjes en rimpeltjes tot meer diepgaande huidproblemen zoals acne-littekens.

ScKin Nutrition

MERKEN

ScKin Nutrition

Suppletie als aanvulling op een gezonde lifestyle
Sckin Nutrition, creëer huidverjonging en huidverbetering van binnenuit!
Ontwikkkeld door: Caroline de Haas - Huidspecialist, Orthomoleculair therapeut, kPNI therapeut, Nutritionist

Bent u op zoek naar het beste voor uw huid en vitaliteit? Wij hebben voor u de juiste oplossing.

Vanuit deze gedachten is ScKIN Nutrition ontwikkeld. Puur en zuiver, vanuit huidkennis en orthomoleculaire voedingsleer ontwikkeld. ScKIN Nutrition is een voedingssupplement en biedt mogelijkheden voor o.a.: zonneallergie, rimpels, huidverslapping, rosacea, eczeem, psoriasis, acne, energiegebrek, detox, hormoondisbalans, stressklachten, immuunsysteem, afvallen, een fit lichaam en een optimale gezondheid.

Waarom ScKIN?
– Voor het verbeteren van de huid
– Voor het oplossen van huidproblemen
– Voor het verjongen van de huid
– Het voorkomen van te snelle huidveroudering
– Anti-aging van binnenuit
– Ondersteunt de aanmaak van collageen- & elastinevezels en aanmaak van nieuw bindweefsel
– ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darm- en immuunondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.